Kerst is wel de leukste tijd van het jaar. Oké, je bedrijf is druk en er zijn nog deadlines die gehaald moeten worden voor het eind van het jaar, maar toch is en blijft het een speciale periode. Je kunt een kerstattentie geven aan je medewerkers en zakelijke contacten. Een kerstkado personeel is vaak een compleet kerstpakket, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het gaat om het idee. Je kunt met een kerstattentie ook mensen blij maken. Zeker als je bedrijf het de afgelopen periode zwaar heeft gehad, kun je soms niet anders dan een stapje terug doen. Een wat kleinere kerstattentie is dan alsnog zeer welkom.

Welke kerstattentie kies jij voor je medewerkers?

Een kerstattentie is al te vinden voor onder de € 5,00 per stuk. Het gaat hier om een staffelprijs en dus wordt de kerstattentie, naarmate je er meer bestelt, steeds wat goedkoper. Je kunt als kerstattentie kiezen voor een zakje met wat chocolade, voor een kleine kerstsok met inhoud of een glazen schaaltje met heerlijke bonbons. Wat je ook bestelt, je medewerkers zullen blij verrast zijn. Je kunt er ook nog voor kiezen om je zakenrelaties of klanten, bijvoorbeeld de eerste 500 klanten in een bepaalde periode, een kerstattentie te geven. Een kleine blijk van waardering is altijd weer een goed idee.

Of pak flink uit met een kerstpakket

Ieder cadeau is leuk om te geven en om te krijgen, zeker in de kerstperiode. Je hoeft dat niet altijd groots aan te pakken maar dat kan natuurlijk wel. Geef je medewerkers, als de ruimte in je budget dat toelaat, een mooi kerstpakket. Je kunt kerstpakketten in allerlei prijsklassen kopen. Je kunt hiervoor dan gewoon online terecht. Heb je nog geen kerstpakket of kerstattentie besteld? Doe dat dan snel, je wilt niet misgrijpen en met lege handen komen te staan.

Maak er een feestje van!

Heb je niet de mogelijkheid om flink uit te pakken tijdens de kerst of is het de traditie in jouw bedrijf om kleinere kerstgeschenken uit te delen, dan wil dat niet zeggen dat het niet gezellig kan worden. Je kunt er, bijvoorbeeld, voor kiezen om een kerstbrunch of diner te organiseren voor je medewerkers. Ook medewerkers die niet uit Nederland komen zullen deze gebruiken zeer waarderen. De kerst is immers niet overal zo'n feest als bij ons. Kleed het bedrijf mooi aan met een kerstboom en een bijzondere sfeer. Je zult zien dat het kerstfeest in jouw bedrijf dan al snel op gang komt.