Als je een bedrijf hebt met een grote loods, dan kan het voorkomen dat je nieuwe goederen binnen krijgt, maar ze eigenlijk nergens kunt opslaan. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar het is en blijft wel belangrijk dat de goederen worden opgeslagen. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe loods of magazijn te bouwen, maar dat is niet rendabel, vooral als het om enkele goederen gaat. Een van de weinige keuzes die je hebt, is het huren van een opslag in de omgeving van Den Haag. Wil je hier meer informatie over weten? Lees dan vooral even verder!

 

Wat kost het huren van een opslag?

Wanneer je als bedrijf een opslag wilt huren voor het opslaan van goederen, dan wil je natuurlijk ook weten wat dit ongeveer gaat kosten. Dit om te achterhalen of het wel rendabel is. Logisch, maar helaas is het ontzettend lastig om te zeggen wat de exacte kosten zijn. De prijs die je als bedrijf zult betalen, is afhankelijk van diverse zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de grootte van de opslag, maar ook aan het aantal goederen die je in een opslag wilt opslaan. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de opslag te beveiligen of de goederen en de opslag te verzekeren. Ook dit zorgt er uiteindelijk voor dat je meer zult betalen. 

 

Kijk of een fulfilment een mogelijkheid is 

Het kan natuurlijk voorkomen dat de goederen ook verkocht moeten worden, maar je ze niet kan opslaan in je eigen bedrijfspand. Een van de voordelen van cross docking transport en het huren van een opslag Den Haag is dat je er ook voor kunt kiezen om de goederen rechtstreeks naar de koper te verzenden. In andere woorden wordt dit ook wel fulfillment genoemd. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor, want bedrijven kunnen hierdoor sneller groeien, omdat ze ontzettend veel tijd en geld besparen omdat ze geen nieuw bedrijfspand hoeven te bouwen of huren. 

 

Zijn er buiten Den Haag ook mogelijkheden?

Het is ook mogelijk dat je niet uit de omgeving van Den Haag komt en wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Het is dan ook erg vervelend als je niet in je eigen omgeving terecht kan, maar daar hoef je niet bang voor te wezen. Het is namelijk ook mogelijk om in je eigen omgeving een opslag te huren, maar je moet er wel rekening mee houden dat niet iedere opslag in Nederland fulfillment of cross docking transportdiensten aanbiedt. Heb je er een gevonden en wil je weten of dit bedrijf wel deze diensten aanbiedt? Neem dan vooral dan telefonisch contact op.