Als er binnenkort een vriend of vriendin van je voor de eerste keer ouder wordt, dan wil je deze persoon natuurlijk het liefst verrassen met een prachtig, maar ook uniek cadeau. Daarnaast wil je ook enkele dagen van tevoren een geboortekaartje versturen om het stel te feliciteren met de geboorte van het kindje. Echter kan het moeilijk zijn om een geboortekaartje te vinden dat echt uniek is. Dat heeft er mee te maken dat het aanbod aan geboortekaartjes enorm groot is. Hier vind je meer informatie over hoe jij een uniek geboortekaartje kan aanschaffen. 

 

Maak zelf een geboortekaartje 

Een zeer uniek geboortekaartje vinden is enorm lastig en daarom kan je het beste zelf een geboortekaartje maken. Dit kan je doen door zelf een kaartje te knutselen, maar ook kan je bij diverse webwinkels je eigen geboortekaartje ontwerpen. Met een zelfgemaakt geboortekaartje laat je de juiste indruk achter bij de kersverse ouders en dat is natuurlijk ook belangrijk. Als je liever geen geboortekaartje maakt omdat je daar weinig tijd voor hebt, dan kan je dit ook laten doen door een medewerker van een webwinkel. Houd er wel rekening mee dat dit dan extra geld kan kosten. 

 

Wat zet je in het geboortekaartje?

Wat je in het geboortekaartje zet is vaak nog belangrijker dan het uiterlijk van het geboortekaartje. De tekst die jij in het geboortekaartje zet, zorgt er namelijk voor dat je de juiste indruk bij de ouders achterlaat. Je kan het eentonig houden, maar is dat niet een beetje saai? Je kan het beste baby gedichtjes in het geboortekaartje verwerken, want dat gaan de ouders zeker geweldig vinden. Hebben zij een dochter gekregen? Dan kan je ook een gedicht dochter in het geboortekaartje verwerken. Wat je ook doet, zorg dat de tekst de juiste indruk achterlaat. 

 

Kaartjes kopen bij een tabakswinkel 

In vrijwel iedere stad in Nederland is er wel een bekende tabakswinkel te vinden. Ook daar kan je prima een babykaartje kopen, alleen zijn deze vrij eentonig. Het is namelijk niet mogelijk om bij een tabakswinkel een babykaartje te laten maken. Natuurlijk kunnen de werknemers van de tabakswinkel er een leuke tekst in zetten, maar het is leuker als jij je eigen geboortekaartje zelf maakt of laat maken door een webwinkel. Een geboortekaartje zelf maken is ook leuk om samen met je kinderen te doen. Kinderen zijn vaak creatief en houden er dus van om te gaan knutselen.