Met een duofiets hoeven die heerlijke fietstochten die je met je partner maakt niet voorbij te zijn wanneer je wat ouder wordt. Wat is er nu fijner dan samen met de liefde van je leven wekelijks een stukje te fietsen? Samen in de natuur, wat lichaamsbeweging, een goed gesprek en kilometers plezier! Dat hoeft helemaal niet minder te worden wanneer je een dagje ouder wordt. Sterker nog: Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om fit te blijven. Veel mensen stoppen met fietsen, wandelen en sporten wanneer het lichaam wat stroever begint te worden. En dat is nu juist het moment om méér te gaan fietsen! Niet op die oude fiets met drie versnellingen en een terugtraprem natuurlijk. Met een stabiele fiets voor ouderen haal je er namelijk veel meer uit.

Je elektrische duofiets zorgt dat je nooit meer buiten adem hoeft te zijn

De duofiets, of je die nu met elektrische ondersteuning wilt of niet, is speciaal ontworpen om het mensenlichaam fit te houden op gevorderde leeftijd. Met een ergonomisch design en extra stabiliteit zorgt de duofiets ervoor dat je eenvoudig op- en afstapt, en zelfs de stoel kunt draaien om het jezelf gemakkelijker te maken. Fiets comfortabel en gezellig naast jouw echtgenoot of echtgenote. Zelfs zonder elektrische ondersteuning zorgt de duofiets ervoor dat je de last van het trappen kunt delen, in een gezonde houding rechtop kunt zitten en uitstekend overzicht in het verkeer hebt. Dit maakt jouw duofiets dé ideale stabiele fiets voor ouderen.

Volledige controle over jouw voertuig

De duofiets is uitgerust met drie wielen, wat betekent dat je bij lagere snelheden niet meer last hoeft te hebben van een trillend stuur en het gevaar van omvallen. Het trappen op de duofiets is gemakkelijk, want je doet dit vanuit een goed doordachte zithouding. Deze houding geeft je spieren optimaal de kans om benut te worden en geeft je het vertrouwen dat je geen vreemde of pijnlijke bewegingen zult maken. Een fiets met elektrische ondersteuning is ideaal voor wanneer je wat extra power nodig hebt tijdens je langere of zwaardere fietsritten. Het derde wiel zorgt ervoor dat deze stabiele fiets voor ouderen stevig op de weg ligt en jullie daarom veilig houdt! Zijn jij en jouw partner dol op samen fietsen? Zorg er dan voor dat je het zo lang mogelijk kunt doen en er zoveel mogelijk plezier van hebt!