Tegenwoordig is je zwangerschap bekend maken helemaal in, helemaal trendy. Dit hoef je natuurlijk niet te doen, als je het niet ziet zitten moet je dit dan ook vooral niet doen. Het is immers jouw kindje en het is daarmee jouw keuze. Toch ben je hier dan een béétje aan het verkeerde adres. We gaan je in deze blog namelijk helpen met je zwangerschap bekend maken op de meest leuke manier. We vertellen je namelijk precies hoe je dit op een originele, leuke en duidelijke manier doet. We vertellen je in een aantal stappen hoe je dit aanpakt en wat je vooral wél achterwege mag laten. Lees vooral verder als we je nieuwsgierig hebben gemaakt. Kortom, het is zeker aan te raden om hierover contact op te nemen.

Namen

Als je al een naam hebt bedacht, dan kun je deze stap eigenlijk wel overslaan. Heb je dit nog niet of twijfel je toch nog sterk? Ga dan maar eens flink (met je partner) om tafel zitten en eens brainstormen. Als je je zwangerschap bekend maakt zullen veel mensen namelijk om de naam vragen. Om al die vragen voor te zijn, kun je die naam maar beter meteen al meegeven. Je kunt kiezen uit behoorlijk wat namen, dat heb je vast al gezien. Probeer daarom eens te kijken naar een bepaalde categorie namen. Kom jij of je partner uit Friesland? Friese jongensnamen zoeken is dan the way to go! Hebben jullie een voorkeur voor de letter B? Kijk naar namen met een B! Liever een naam met een mooie betekenis? Filter dan eens op die betekenis. Je opties zijn eindeloos maar er moet wel degelijk een keuze worden gemaakt. 

Bekendmaking

Dan is het tijd om een manier van bekendmaking te kiezen. Ga je voor een subtiel kaartje? Kies je een ietwat meer uitbundige manier van bekendmaking in de vorm van een babyshower? Wil je het onverwachts bij een etentje vertellen? Wil je het heel persoonlijk doen? Dit zijn allemaal manieren die je kunt overwegen. Het is hoe dan ook jouw keuze en daarom moet je iets kiezen wat voor jou én je partner goed voelt. Kijk hierbij naar alle opties die je hebt en gebruik simpelweg je gevoel. Zet de verwachtingen van anderen opzij en kijk naar wat jij wil samen met je partner. Nogmaals; het is jullie kindje en jullie moment to shine (of juist niet)!