Een feestje geven is een leuk idee om je relaties te versterken of om samen met je familie en vrienden een leuke bijeenkomst te hebben. Je kunt tegenwoordig van alles doen, zoals naar een show of een film. Misschien heb je zelfs wel plannen om een bedrijfsfeest te organiseren. Er zijn heel veel verschillende soorten feestjes, zoals een bruiloft, carnavalsfeest, of kerstfeest. Er is één ding wat deze feesten met elkaar gemeen hebben, en dat is dat ieder feestje georganiseerd moet worden. Wie ontvangt er een uitnodiging voor het huisfeestje? Of wat vindt het gezelschap eventueel lekker om te drinken bij een bruiloft? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij de organisatie van welk feest dan ook. In deze blog gaan we dieper in op de vraag wat het gezelschap eventueel lekker zou kunnen vinden om te drinken bij feest. 

Een groot assortiment

Tegenwoordig zie je soms door de bomen het bos niet meer. Het assortiment aan dranken is zeer sterk gegroeid en er zijn heel veel verschillende soorten dranken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten bier, wijn, cider en cocktails. Op een feestje wil je een divers aanbod dranken ter beschikking hebben zodat iedereen lekker kan genieten. Je wilt tenslotte uitsluiten dat er iemand niet kan genieten van een drankje omdat de drankjes hem of haar niet bevallen. Maar hoe blijf je uniek en hoe kun je het gezelschap verrassen? Wij zetten een aantal dranken voor je op een rijtje om een topfeest te kunnen organiseren.

Kombucha en double dutch ginger beer

Erg populair onder het Nederlandse volk is kombucha. Een hippe thee die heel vaak als vervanger voor frisdrank wordt gedronken, lekker gezond. Ondanks dat sommige mensen nog nooit van kombucha hebben gehoord, is het al heel erg oud. Het recept komt vermoedelijk uit China, waar men het ‘’onsterfelijkheidsdrankje’’ noemde. Het drankje was bijzonder populair onder de hippies. 

Ook double dutch ginger beer zal het erg goed doen onder het gezelschap.  Het is een klassiek Nederlands drankje dat al eeuwen bestaat. Het is gemaakt van gember, suiker en water. Het kan op elk moment van de dag gedronken worden. Het is een zacht, bruisend, donker bier dat je serveert in een tulpvormig glas. Om het helemaal af te maken kun je een schijfje citroen of limoen toevoegen. Het is een perfect drankje voor de mensen die op zoek zij naar een licht en verfrissend drankje. Verras het gezelschap met deze twee drankjes en alles zal voorspoedig verlopen.